reduir font ampliar font

català


                 

   

Festa del Musclo 2008

Diumenge 29 de juny 2008 a les 11 del matí
Al passeig del riu

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta juntament amb La Musclera, productors de marisc del Delta, organitza la Festa del Musclo el proper diumenge 29 de juny a partir de les 11 hores del matí, al Passeig del Riu d’Amposta (al costat del Club Nàutic).

 

S’oferirà per un tiquet de 2€ una degustació de musclos acompanyats de cervesa. Aquest dia La Musclera  te previst repartir 1000kg de musclos. També hi trobareu degustació de vins amb  Vins Vall de Vinyes.

 

Com ja és habitual l’Àrea de Promoció Econòmica insisteix en promocionar i donar suport als productes locals, a través dels diferents actes ja realitzats durant tot aquest temps, com ara les Jornades i la Festa de la Carxofa, o les recents Jornades Tècniques i Productes amb Certificat de Qualitat de les Terres de l’Ebre.

 

Cal destacar i per iniciativa de la Musclera que els diners recaptats en aquesta activitat aniran destinats al col·legi de l’Àngel A.P.A.S.A d’Amposta.

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Festa del Musclo

Data de publicació: 18/6/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies