reduir font ampliar font

català


                 

   

Jornades Tècniques "Aromes i Sabors"

Dies 29 i 30 d’abril i de l´1 al 3 de maig 2009

L’Àrea de Promoció Econòmica i la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Amposta amb la Unió de  Pagesos i l’ADV de Productes Ecològics de Montsià i Baix Ebre, organitzen per als propers dies 29, 30 d’abril i els  dies 1, 2 i 3 de maig les JORNADES TÈCNIQUES I MOSTRA DE PRODUCTES AMB CERTIFICAT DE QUALITAT DE LES TERRES DE L’EBRE  “AROMES I SABORS”.
 
L’objectiu principal que es pretén assolir, és la difusió i promoció dels productes agroalimentaris, reconeguts amb un certificat de qualitat alimentària; a la vegada que impulsar el desenvolupament del sector agrari  de les Terres de l’Ebre.
 
Les Jornades Tècniques ens donaran una visió estratègica excel·lent sobre la situació dels nous escenaris que planteja la PAC i l’ús responsable dels productes agroalimentaris de proximitat i des d’un consum responsable:
·        29 d’abril 18h al Casal Municipal. Dirigida als col·legis i menjadors escolars. Donant reconeixement d’aquest productes de cara a una bona educació alimentària, nutrició i dieta de qualitat.
·        30 d’abril 17h a la seu de les Ames de casa.
·        30 d’abril 17h al Casal Municipal. Dirigida als productors, per a que coneguin a través de la intervenció d’experts en la matèria,  les perspectives de futur que tenen els productes de qualitat dins la Unió Europea.
 
Posteriorment a la celebració de les Jornades Tècniques, es presentarà una Mostra i venda de productes de les quatre comarques de l’Ebre, reconeguts amb alguns dels diferents distintius de qualitat alimentària. Els diferents productors els exposaran per a que els visitants i consumidors puguin coneix-se’ls, tastar-ne i adquirir-los per gaudir-ne al nostre consum diari.
 
La Mostra i venda de Productes amb Certificat de Qualitat l’adrecem al consumidor final, invitant als més joves de la casa a participar, a partir del joc, i reconèixer els productes que formen part de la seva alimentació diària. S’han organitzat per als nens i nenes tallers a càrrec del Centre d’activitats Cau de Fades.
 
El Gremi de carnissers d’Amposta, juntament amb restauradors de la nostra ciutat, donaran tastos elaborats amb productes de qualitat durant els 3 dies de la mostra.
També s’oferirà als visitants tastos guiats de vi (a càrrec de la DO Terra Alta), cava (a càrrec de Jané Ventura) i oli (a càrrec de la Diputació de Tarragona).
 
En la programació i elaboració d’aquestes JORNADES TÈCNIQUES I MOSTRA DE PRODUCTES AMB CERTIFICAT DE QUALITAT DE LES TERRES DE L’EBE  “AROMES I SABORS”, han col·laborat les següents entitats i administracions:
 
-          Sindicat Unió de Pagesos
-          Associació Defensa dels Vegetals de Producció Ecològica Montsià i Baix Ebre
-          Organisme Autònom Desenvolupament Local - Diputació de Tarragona
-          Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Delegació Terres de l’Ebre
-          Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Delegació Terres de l’Ebre
-          Escola de Capacitació Agrària d’Amposta,
-          Fira Amposta
-          Fundació Institut Català de la Cuina
-          Consell Català de Producció Integrada
-          Consell Català de Producció Agrària Ecològica
-          Denominació d’Origen Protegida Arròs del Delta
-          Denominació d’Origen Protegida Olis Baix Ebre – Montsià
-          Denominació d’Origen Protegida Olis de la Terra Alta
-          Denominació d’Origen Vi de la Terra Alta
-          ASAJA
-          Associació d’empresaris d’Hosteleria de la província de Tarragona
-          INCAVI
-          Cocons Delicatessen
-          Jané Ventura
-          PRODECA
 
Exposen a la mostra:
-          Consell Català Producció Integrada
-          Organisme Autònom Desenvolupament Local - Diputació de Tarragona
-          Consell Regulador de Denominació d’Origen Protegida Olis Baix Ebre – Montsià
-          Consell Regulador de Denominació d’Origen Protegida Olis de la Terra Alta
-          Joan Castellà Verdures Ecològiques – EKOBO, Amposta
-          Granja Laya, Ulldecona
-          Camara Arrossera del Montsià
-          Montebre SCCL
-          Cocons Delicatessen, Amposta
-          Luisiana- Ànecs del Delta, Deltebre
-          Vins Vall de Vinyes
-          Celler Bàrbara Forés
-          CATALUNYA’M
-          La Musclera del Delta, Amposta
-          Mel Muria
-          Gremi de carnissers d’Amposta
-          PRODECA
-          Coopetativa Agrícola de Godall - Molí Clapisses.
-          Pescados y Mariscos Amposta SA
-          Balfego Gup
-          Distribucions Reverté Galan SL
-          Delta- Infosa
-          Ego Cocktail Caterin
 
 
 
Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > JORNADES TÈCNIQUES “AROMES I SABORS”

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies