reduir font ampliar font

català


                 

   

Festa del Musclo 2009

Diumenge 28 de juny al Passeig del Riu d´Amposta a partir de les 11 hores.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta juntament amb La Musclera del Delta, organitza la Festa del Musclo el proper diumenge 28 de juny a partir de les 11 hores del matí, al Passeig del Riu d’Amposta (al costat del Club Nàutic).

 

Amb un tiquet de 2 € s’oferirà una degustació de musclos acompanyats d’una beguda gratuïta, que podrà ser cervesa o vi. Aquest dia la Musclera  té previst repartir 1000 kg de musclos.

Durant el matí es faran viatges gratuïts en barca pel riu.

 

Com ja és habitual l’Àrea de Promoció Econòmica insisteix en promocionar i donar suport als productes locals, a través dels diferents actes ja realitzats durant tot aquest temps, com ara les Jornades i la Festa de la Carxofa, o les recents Jornades Tècniques i Productes amb Certificat de Qualitat de les Terres de l’Ebre.

 

Cal destacar i per iniciativa de la Musclera que els diners recaptats en aquesta activitat aniran destinats a la ONG Metges Sense Fronteres.

 Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Festa del Musclo 2009

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies