reduir font ampliar font

català


                 

   

PROGRAMA D´AJUTS EN ESTUDIS INTERNACIONALS

Convocatòria del Patronat Catalunya Món per al Programa d’ajuts en estudis internacionals. La data límit per presentar les candidatures és el dia 6 de maig 2011.

El Patronat Catalunya Món ha obert la 29a convocatòria del programa d’Ajuts en estudis internacionals l’objectiu del qual és oferir ajut econòmic per realitzar estudis de postgrau en un centre situat a qualsevol país del món, fora de l’Estat espanyol.
L’ajut inclou l’import de la matrícula d’un curs acadèmic en el centre escollit fins a un màxim de 15.000 euros, més una dotació individual d’un màxim de 18.000 euros; aquesta darrera quantitat ve determinada per la durada del curs i equival a 1.500 euros/mes fins a un màxim de dotze mesos.
 
La data límit per presentar les candidatures és el dia 6 de maig 2011.
 
Tota la informació està disponible al web del Patronat Catalunya Mónhttp://www.patronatcatalunyamon.cat/sala_premsa/nota110401-beques.htm
 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies