reduir font ampliar font

català


                 

   

Servei d´Orientació Professional - IPI

El Servei d’orientació laboral està dissenyat per oferir a les persones demandants d’ocupació inscrites als serveis públics d’ocupació (SOC), informació, assessorament i acompanyament per aconseguir la inserció laboral.


  • Per a què et serveix?

El Servei d´orientació professional – IPI de l’Ajuntament d’Amposta et facilita un major coneixement del mercat laboral i et permet avaluar si disposes de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina (o feines) que vols, i què pots fer per augmentar les possibilitats d’aconseguir-la.


  • Com funciona?

És un procés en el que realitzes entrevistes i reflexions tant individuals com conjuntament amb les tècniques professional o, addicionalment, participes en accions de grup amb d’altres persones que es troben en una situació similar a la teva.

S’estableix una relació de respecte, confidencialitat i col·laboració mútua que possibilita que adquireixis competències per autoorientar-te progressivament en la teva situació laboral actual i futura.


  • Qui pot participar?
Usuaris: Poden participar totes aquelles persones amb edat per treballar, que estiguin inscrites com a demandants d´ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat (no cal que cobrin cap prestació, sols està inscrits), i que vulguin trobar o millorar la feina.

El/la orientador/a professional, és l’expert en estimular la teva capacitat per situar-te en el món laboral i té la funció d’ajudar-te a construir ponts entre la teva situació laboral actual i la situació en la que et vols trobar en un futur proper. T’acompanya en el recorregut d’esbrinar allò que tu pots oferir al mercat de treball i allò que aquest t’ofereix a tu.


  • On es troba situat?

El Servei d´Orientació Professional de l´Ajuntament d´Amposta està situat a l´edifici de la Biblioteca Comarcal "Juan Arbó" (baixos)

Plaça del Castell 13 -15 (Castell d´Amposta)
43870 - Amposta
Telf.: 977 704 027
Correu electrònic: ipi@amposta.cat

Horari d´atenció: de dilluns a divendres 8:00 a 13:00 h. i de 15:00 a 17:00 h.

Tècniques del Servei: Isabel Villalbí Forcadell  i Monserrat Vidal Gallego

 

La nostra voluntat és aconseguir que tinguis més probabilitats de dur a terme la feina que vols i que trobis sentit a les diferents etapes que has de recórrer per aconseguir-la.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies